AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip

Hey, wat een leuk merk kwam mij onder ogen! AZZA by KIK*KID: Een stoer tienermerk met een vleugje hip. Het merk maakt gebruik van de fleurigste kleuren om jou een vrolijke boost te geven. In de kleding van AZZA straal je! De items zitten heel comfortabel en hebben de perfecte pasvorm. De eigenzinnigheid van de tieners zijn stuk voor stuk in de items verwerkt. Dit keer staan de hippe groene items in de spotlight. Het groene bloesje met kleine printjes geven je een nonchalante look. Gecombineerd met het donkergroene vest ga je stoer het schoolplein op.
De kleding van AZZA by KIK*KID is verkrijgbaar van maat 158 tot en met maat 176. Kijk voor meer inspiratie en leuke items op: www.kik-kid.nl

Lees ook:Nieuw Noors kinderkledingmerk groeit met je kindje mee
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Little Miss Juliette!
Lees ook:Tiljamid brengt rompertjes waar je niet zo snel uitgroeit!
Lees ook:Decoreer de kinderkamer met bijzondere dierenkussens van apenkopje
Lees ook:Stoere bloemen en felle fluor bij PuckUnlimited

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>