Hoogbegaafd kind van 2 met IQ van 152

Onder de indruk van de vorderingen van je baby? Ze vallen waarschijnlijk in het niet bij wat de 2-jarige Georgia Brown uit Engeland allemaal kan. Bij haar is onlangs een IQ van 152 vastgesteld. Maar, hoe bizar het ook is dat een kind van 2 meer kan dan een gemiddeld kind van vijf, ik denk niet dat je het moet willen. Dus wees er maar gewoon blij mee dat je kind al zonder knoeien een beker leeg kan drinken!

Georgia was overal vroeg bij. 'Ze kroop na vijf maanden, liep na negen maanden en had na achttien maanden al hele gesprekken', vertelt moeder Lucy.

Haar ouders belden Professor Joan Freeman, een specialiste op het gebied van hoogbegaafde kinderen, die haar intelligentie testte. 'Georgia blijkt briljant te zijn. Ik vergeet soms dat ze pas twee is', aldus Freeman. Georgia is inmiddels toegetreden tot Mensa, een Engelse vereniging voor hoogbegaafde mensen. Met haar twee jaar is ze het jongste lid ooit.

Lees ook:Slechts twee jaar oud en nu al een IQ van 160
Lees ook:Baby Kim Kardashian heeft waxbeurt nodig
Lees ook:Hoogbegaafd
Lees ook:Je hoeft je kindje helemaal niet zo snel leren lopen
Lees ook:Vijf maanden oude baby Emerson regelrechte hit op Youtube

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoogbegaafd kind van 2 met IQ van 152

  1. Gowap

    wat een geweldig antwoord, zal ook wel iets met hoogbegaafdheid te maken hebben, dit bericht is volslagen nonsens natuurlijk, bij een kind van 2 kan er geen iq vastgesteld worden, en als ouders zou ik dit ook helemaal niet toestaan, kwestie van je kind met een stigma op te zadelen…
    het feit dat ze ook nog tot mensa is toegelaten is puur een publiciteitsstunt,
    ik zou in ieder geval niet in de schoenen van dit kind willen staan…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>