Baby Kim Kardashian heeft waxbeurt nodig

Tenminste, dat beweert Joan Rivers (80). Deze tv-persoonlijkheid heeft North “een lelijk kind” genoemd en dat is uiteraard bij Kim in het verkeerde keelgat geschoten. Rivers, bekend om haar scherpe tong, noemde Kim’s 11 maanden oude baby North ‘lelijk’ en ‘nodig toe aan een waxbeurt’, zo lees ik in De Telegraaf. Tja, heel aardig is het natuurlijk niet… Maar misschien is het wel zo… Feit is wel dat het kleine meisje behoorlijke wenkbrauwen heeft! En nu hebben we dus een rel. Kim en haar zus Khloe weigerden naast Joan Rivers plaats te nemen, onthult een bron exclusief aan Radar Online. “Ze willen geen drama, maar ook niet doen alsof ze haar aardig vinden.” Brrrrr.

 

Lees ook:North West heeft eigen walk-inn closet én stylist!
Lees ook:Poetin kuste Nikita
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam
Lees ook:9 jaar en vastberaden om president van Amerika te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>