Vijf maanden oude baby Emerson regelrechte hit op Youtube


Wat een heerlijk mannetje, deze vijf maanden oude baby Emerson. Hij weet  nog niet hoe goed hij moet reageren als zijn moeder haar neus snuit, wat een hilarisch filmpje oplevert. En Emerson is een ware hit op Youtube! Binnen twee dagen is het filmpje al twee miljoen keer bekeken. De jonge ster uit Ontario Canada is daarmee de nieuwste internetsensatie op het videokanaal.

Lees ook:Charlie bit my finger-kids krijgen eigen webserie
Lees ook:Gepest kind wordt wereldwijde hit op Youtube
Lees ook:Zo krijg je het haar van je dochter in een staart!
Lees ook:En de baby blijkt toch…een jongetje!
Lees ook:Flash mob met kinderen voor Hennes en Maurits (Filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>