Charlie bit my finger-kids krijgen eigen webserie

Toen de ouders van Charlie en Harry in 2007 een video op YouTube plaatsten, hadden ze nooit kunnen denken dat ‘Charlie bit my finger – again !’ één van de grootste YouTube-sensaties aller tijden zou worden. Vijf jaar later krijgt de video een vervolg: de broertjes Harry en Charlie Davies-Carr krijgen een eigen webserie. Geweldig! Mijn kinderen hebben het filmpje misschien wel honderd keer bekeken! Het is ook echt ontzettend grappig.

De jongens, nu zes en acht, zullen voor de serie gevolgd worden in hun dagelijkse leven. Viral Spiral, gespecialiseerd in viral video’s, en webvideo-maker Rightster werken samen aan het uitbreiden van de 56 seconden durende video. Charlie bit my finger is al een half miljard keer bekeken en is hiermee de op 5 na best bekeken YouTube-video ooit. Er bestaan ook honderden parodieën en kopieën van de video, waarin, de titel zegt het al, baby Charlie in de vinger van zijn oudere broer bijt. De familie zou al meer dan 500.000 dollar (bijna 400.000 euro) hebben verdiend aan advertentie-inkomsten via YouTube. Ook is er een app, een blog en wordt er Charlie-merchandise verkocht.

Lees ook:Helft jeugd kijkt dagelijks filmpjes op YouTube
Lees ook:Driekwart kinderen ziet schokkende beelden tijdens surfen
Lees ook:Flash mob met kinderen voor Hennes en Maurits (Filmpje)
Lees ook:Vijf maanden oude baby Emerson regelrechte hit op Youtube
Lees ook:Enzo Knol openhartig over pesten in vlog van Nickelodeon serie ‘Spotlight’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>