De ultieme kans om een echte prinses te zijn… Bij de fandagen van Prinsessia!

Op 20, 21, 27 en 28 juni 2015 nemen de vijf prinsessen van Prinsessia je mee naar de wereld van prinsen en kastelen…. En wel in de (Wolff) bioscopen van Rotterdam, Vlissingen, Groningen, Enschede, Roosendaal, Utrecht, Amstelveen, Zeist, Lelystad en Huizen! Voor de kleine fans van Prinsessia is dit de ultieme kans om een echte prinses te zijn én hun favoriete prinsessen in het echt te ontmoeten. Samen met Prinses Roos, Prinses Linde, Prinses Madeliefje, Prinses Violet en Prinses Iris krijgen de aanwezigen een echte prinsessenles van Juf Flora. De vijf prinsessen zullen drie liedjes voor de aanwezige kinderen zingen. Vervolgens kijken zij samen met alle kleine prinsen en prinsessen in de zaal naar een nog niet vertoonde aflevering van Prinsessia. Als kers op de slagroomtaart volgt er na een korte pauze een absolute primeur, want de allereerste gloednieuwe special van Prinsessia Het prinselijke bal wordt getoond! Het prinselijke bal is een prachtige tv-special van 45 minuten waarin de prinsessen van Prinsessia dolle avonturen beleven. En om de Prinsessia fandagen helemaal onvergetelijk te maken, krijgen alle kinderen een fanposter met de handtekeningen van de vijf prinsessen van Prinsessia mee naar huis! Want het is zo fijn om prinses te zijn!

De fandagen van Prinsessia zijn 21, 22, 27 en 28 juni te zien in de Wolff Bioscopen van de volgende steden:

Zaterdag 20 juni 2015:
Rotterdam
www.wolff.nl/acties/prinsessia-fandagen
Vlissingen
www.cinecity.nl/voorstellingen/prinsessia-fandagen

Zondag 21 juni 2015:
Groningen
www.wolff.nl/acties/prinsessia-fandagen
Enschede
www.wolff.nl/acties/prinsessia-fandagen

Zaterdag 27 juni 2015:
Roosendaal
www.c-cinema.nl/City/Filmaanbod.php?Id=1013961
Utrecht
www.wolff.nl/acties/prinsessia-fandagen
Amstelveen
www.schouwburgamstelveen.nl/cinema-amstelveen/prinsessia-fandag/

3Zondag 28 juni 2015:
Zeist
www.figi.nl/bioscoop
Lelystad
www.agora-lelystad.nl/bioscoop/fi2.php?ID=446
Huizen
www.wolff.nl/acties/prinsessia-fandagen

Praktische informatie
Voor tickets en meer informatie: www.studio100.com/shows. Tickets kosten € 12,50.

Lees ook:Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk
Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Ook prinsesjes gaan naar school – tentoonstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>