Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!

Vandaag is het niet alleen bij ons thuis, maar ook in Wassenaar feest. Want niet alleen onze dochter Floortje is vandaag jarig, ook Prinses Alexia viert feest. En daar waar de echte prinses vijf wordt, is onze prinses zes geworden. Morgen wordt het uitgebreid gevierd, vandaag hebben we het voorzichtig gevierd met het Zomerfestival van Studio 100. Alexia is de tweede dochter van prins Willem-Alexander en prinses Maxima en zit net als Floortje op balletles. Wat een overeenkomsten toch weer… Van harte prinsessen!

Lees ook:FEEST! DE PRINSES IS JARIG!
Lees ook:K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
Lees ook:Prinsessen Alexia & Floortje: van harte gefeliciteerd!
Lees ook:Derde prinsenkind
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>