Bibaboerderij op avonturenreis in het theater

image002Een beetje televisieprogramma kan tegenwoordig niet meer zonder eigen theatertour! Zo ook de Bibaboerderij. Het programma is niet alleen terug op televisie, maar vanaf eind dit jaar ook in het theater te zien. In de allereerste musical van de Bibaboerderij nemen de vivavriendjes je mee op een lange verrassingstocht. Een spetterende show voor alle Biba-fans vol vrolijkheid, spanning, humor en natuurlijk lilaliedjes. Ik kan het je uit ervaring echt aanraden met je kind eens het theater in te gaan – erg leuk!In de Bibaboerderij musical ‘De Avonturenreis’ heeft Boerin Bibi een lekkere lunch klaargemaakt met bibabroodjes en fifafruitjes. Dat wordt smullen! Eenmaal op de akker komt de Vivavogelverschrikker er alleen achter dat hij zijn pakketje is vergeten. Boer Bart heeft helemaal geen zin om het lunchmandje te gaan brengen. Hij wil liever vissen. Maar dan komt hij Kiekeboekoe en Bibabig tegen en zij vervelen zich ……

Uiteindelijk gaan Kieke en Biba met het mandje onderweg. Het wordt een reis vol avonturen, rolroetsjbanen en zelfs een heuse Woelwaffel! Oh, als ze maar niet verdwalen, want Viva heeft verschrikkelijke honger!

Zal de Vivavogelschrikker ooit zijn lunch krijgen? En wat als Bibi erachter komt dat Bart helemaal niet onderweg is naar de akker? Dat is te zien in de Bibaboerderij musical ‘De Avonturenreis’; een theatershow met de karakters uit de populaire tv-serie en boordevol bekende liedjes als de ‘Didadierendans’ en ‘Welkom op de Bibaboerderij’.

De Bibaboerderij musical ‘De Avonturenreis’ is een interactieve voorstelling. De kleintjes in de zaal worden helemaal in het verhaal betrokken en aangemoedigd om lekker mee te zingen en dansen. De voorstelling is van 11 december tot en met 22 mei te zien in theaters door heel Nederland. De voorstelling duurt 65 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.hitmusical.nl.

Lees ook:En de winnaar van de Nijntje-kaartjes is…
Lees ook:Floddertje: deze voorstelling MOET je zien!
Lees ook:Eén gezin, twee kinderen een hersentumor…
Lees ook:Dan Karaty maakt choreografie voor musical Lover of Loser
Lees ook:Theater Terra brengt School TV programma ‘Koekeloere’ naar theater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>