Dan Karaty maakt choreografie voor musical Lover of Loser

lef! theater presenteert ‘Lover of Loser’, gebaseerd op het bekende boek van Carry Slee. De eerste interactieve musical ter wereld, met choreografie van Dan Karaty (So You Think You Can Dance) en muziek van Fouradi. Het boek ‘Lover of Loser’ van Carry Slee was eerder als bioscoopfilm te zien en nu komt ‘Lover of Loser’ als interactieve musical naar de theaters. In het boek bepaalde de lezer de afloop van het verhaal door te kiezen, nu bepaalt het publiek in de theaterzaal hoe de voorstelling verloopt. ‘Lover of Loser’ gaat op 4 november 2012 in première in het Zaantheater te Zaandam en is daarna tot en met 10 maart 2013 door heel Nederland te zien.
Het verhaal:
De vijftienjarige Eva heeft problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat.

Lees ook:Gezocht: zangers voor videoclip Carry Slee-musical SPIJT
Lees ook:Eerste repetitiedag Carry Slee-musical SPIJT!
Lees ook:Kobo presenteert de bestverkochte eBooks voor kinderen
Lees ook:Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht
Lees ook:Dora krijgt een eigen musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>