Theater Terra brengt School TV programma ‘Koekeloere’ naar theater!

Al 20 jaar is het bekende kinderprogramma ‘Koekeloere’ op de Nederlandse tv te zien en wordt het programma door ruim 90% van alle basisscholen bekeken. Het wordt dus de hoogste tijd dat Moffel, Piertje en Arie naar het theater komen! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is van 5 januari tot en met 26 mei 2013 te zien door heel Nederland en in Vlaanderen. ‘Koekeloere’ beleeft haar première op zondag 13 januari 2013 in theater De Meervaart te Amsterdam.

De voorstelling

Moffel, Piertje en hun vriend Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur in het theater. Zoals altijd zijn ze nieuwsgierig naar de wereld om zich heen, maar die nieuwsgierigheid brengt Arie deze keer in moeilijkheden…

Deze voorstelling gaat over in de steek gelaten worden, gevangenschap en over gevaar. Maar ook over anderen helpen, dapper zijn én over verliefdheid.

De familievoorstelling ‘Koekeloere’ is gebaseerd op het bekende programma van NTR School TV.

Met Dick Feld, Eric-Jan Lens, Wesley de Ridder en Annika van Bruggen.

Theater Terra

Theater Terra maakt al meer dan 30 jaar zeer gewaardeerde musicals voor families en heeft in de loop van de jaren verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder verschillende John Kraaijkamp Musical Awards. Eerder waren onder andere de voorstellingen ‘Kikker’, ‘Dolfje Weerwolfje’ en ‘De Gebroeders Leeuwenhart’ te zien. Dit seizoen brengt Theater Terra naast ‘Koekekoere’ ook ‘Koning van Katoren’ (naar het bekende boek van Jan Terlouw) en ‘Os & Ezel, Niks mis met Kerstmis’ naar de Nederlandse theaters.

Meer informatie

Meer informatie over de familievoorstelling ‘Koekeloere’ en de speeldata zijn te vinden op www.theaterterra.nl.

Lees ook:Familiemusicals: Koning van Katoren, Os & Ezel, niks mis met Kerstmis en Koekeloere!
Lees ook:Theater Terra presenteert familiemusicals: Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers
Lees ook:Theater Terra brengt Het kerstverhaal van Kleine Ezel
Lees ook:Spangas nu ook te zien in het theater!
Lees ook:Bibaboerderij op avonturenreis in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>