Nationale Park De Hoge Veluwe is zaterdag van kinderen

Zaterdag 18 oktober staat Het Nationale Park De Hoge Veluwe geheel in het teken van kinderen. En dat is fijn, want je moet iets doen om de herfstvakantie door te komen! In het kader van de Gelderse Erfgoeddag staat het thema 'ontdek het geheim' centraal. Naast een gratis rondleiding in Jachthuis Sint Hubertus kunnen kinderen het geheim met een speciale schatkaart ontdekken.

Naast de 'ontdek het geheim' speurtocht worden er rondleidingen in het Jachthuis gegeven. Tijdens de rondleiding vertelt de gids in een half uur allerlei feitjes en anekdotes over het Jachthuis en zijn beroemde oud-bewoners. De rondleidingen zijn geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. 
De Gelderse Erfgoeddag vindt 18 oktober plaats van 12.00 uur tot 16.30 uur. Vertrekpunt ontdekkingstocht is zelf te bepalen rond het Jachthuis. Vertrekpunt rondleiding Jachthuis Sint Hubertus is bij Ingang Jachthuis. Deelname is gratis (dit is exclusief entree Park: volwassenen € 7, kinderen 6 t/m 12 jaar € 3,50). Reserveren voor rondleiding Jachthuis is noodzakelijk op dag van bezoek bij de ingangen van het Park, de Theekoepel of in het Bezoekerscentrum.

Internet: www.hogeveluwe.nl

Lees ook:Ga op 5 en 6 april met de kids naar het Museumweekend
Lees ook:Frans Bauer in Sinterklaasfilm
Lees ook:Kasteel de Haar zoekt keukenprins!
Lees ook:Familiespel Slagroom Snoet feestelijk gepresenteerd in Hellendoorn
Lees ook:Zoen jezelf gratis het Dolfinarium in Hardewijk in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>