Frans Bauer in Sinterklaasfilm

De kans dat je kinderen in oktober/november/december Frans Bauer van een hele andere kant gaan meemaken is groot. Hij speelt namelijk een rol in de film Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot van regisseur Martijn van Nellestijn. Frans is te zien als kapitein van de boot die de Sint veilig in de Nederlandse haven moet afzetten, aldus filmdistributeur RCV maandag.

Bijna de hele cast van de succesvolle film ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’ keert terug in het vervolg ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’. Zo zijn onder anderen Gerard Joling, Pamela Teves, Hetty Heyting, Inge Ipenburg, Frederik de Groot en Martine van Os dit najaar weer te zien in de bioscoop.  Nieuwe gezichten in de film zijn onder anderen Aad van Toor (die als alter-ego Adriaan de sint te hulp schiet), Ellen Evers en Lenette van Dongen. De opnames van Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot vinden momenteel plaats. De film draait vanaf 7 oktober in de bioscoop.

Lees ook:Welke Sinterklaasfilm gaat de show stelen?
Lees ook:Esmée van Kampen ontvoert Sinterklaas in nieuwe Nickelodeon-serie
Lees ook:Film over horrorsint kwetst tere kinderziel
Lees ook:Sint en Piet nemen nostalgisch Familiepretpark over
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frans Bauer in Sinterklaasfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>