Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub bij RTL Telekids

Schermafbeelding 2015-07-07 om 11.03.39In oktober gaat de gloednieuwe dramaserie ‘Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub’ van start bij RTL Telekids. In de serie staan mysterie, vriendschap en humor centraal. De cast bestaat uit veel bekende namen waaronder Britt Scholte, Ian Thomas, Kürt Rogiers, Birgit Schuurman en Eline de Munck. ‘Kattenoog’ speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de Griezelclub of de nieuwsgierige cameraploeg van Boe TV?
Het verhaal van ‘Kattenoog’ is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere Het Huis Anubis. De opnames van ‘Kattenoog’ zijn van start gegaan en zullen de hele zomer duren.

‘Kattenoog’ is dit najaar te zien bij RTL Telekids.
RTL Telekids
RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, een online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, De Club van Sinterklaas, Keets Vlog, Totally Fit Kidz, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er kinderfilms uitgezonden. De kinderzender is op schooldagen van 06.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 06.30 tot 17.00 uur te zien bij RTL 8.

‘Kattenoog’ is een coproductie tussen Het Konijn, Santeboetiek (WPG uitgevers), RTL Telekids, VTMKZOOM, Goed Verhaal en met de steun van het Belgische Mediafonds.

Lees ook:Nieuwe serie Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub start bij Telekids
Lees ook:Telekids vanaf 1 juli 24 uur per dag op tv!
Lees ook:RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen
Lees ook:Nieuwe middagprogrammering RTL Telekids vanaf november 2015
Lees ook:Succesvolle serie 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>