Nieuwe serie Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub start bij Telekids

Vanaf 5 oktober gaat de nieuwe dramaserie ‘Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub’ van start bij RTL Telekids. Iedere schooldag rond 16.40 uur kunnen kinderen griezelen bij deze spannende maar ook humoristische serie. ‘Kattenoog’ speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de Griezelclub of de nieuwsgierige cameraploeg van Boe TV?

Cast
Tot de cast behoren onder anderen Britt Scholte (‘Brugklas’), Birgit Schuurman, Ian Thomas, Kürt Rogiers, Ralf Mackenbach, Nathan Naenen, Eline De Munck, Urbanus, Achmed Akkabi, Daniël Boissevain, Warre Verlinden, Rosaline Lantink en Emma Verlinden.

Het verhaal van ‘Kattenoog’ is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder meer Het Huis Anubis.
Details

De serie is een coproductie tussen Het Konijn, Santeboetiek (WPG uitgevers), RTL Telekids, VTMKZOOM, Goed Verhaal en met de steun van het Belgische Mediafonds.

Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub is vanaf 5 oktober iedere schooldag te zien bij RTL Telekids, vanaf 16.40 uur
De serie bestaat uit 50 afleveringen van 10 minuten: elke dag zie je eerst de herhaling en dan de gloednieuwe aflevering
Kijkwijzer: 9 jaar & ‘angst’
Vanaf 7 oktober is het verhaal ook in boek verkrijgbaar.
Het verhaal over het mysterieuze dorpje Kattenoog start op televisie en leeft verder in een boek. In het boek volgt de lezer de avonturen van Robin en haar vrienden Simone en Eli. Volle maan is voor hen hét moment om elkaar en anderen de stuipen op het lijf te jagen. Maar tijdens een avondje ‘spoken’ loopt het goed  mis. De drie vrienden raken meer en meer verwikkeld in de duistere, donkere geheimen van hun dorp en hun geliefden. Het boek vertelt het verhaal van de serie en zoomt dieper in op enkele achterliggende verhaallijnen.

Lees ook:Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub bij RTL Telekids
Lees ook:Nieuwe middagprogrammering RTL Telekids vanaf november 2015
Lees ook:RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen
Lees ook:Nieuwe serie Het huis Anubis volgende week van start
Lees ook:Nieuwe Telekids serie: De Avonturen van Bollo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>