RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen

Morgen verschijnt de eerste editie van het RTL Telekids doeboek voor jonge kinderen. De lancering vindt morgen om 14:30 uur plaats in attractiepark Julianatoren in Apeldoorn. Telekids-gezicht Keet! zal het eerste doeboek uitreiken aan de muizenvriendjes Jul & Julia, de nieuwste leden van de Telekids-familie. Het vakantie doeboek wordt gemaakt en uitgegeven door FC Klap. De inhoud van het doeboek is Nederlands, educatief en vooral leuk vermaak voor de jongste kinderen binnen de doelgroep van Telekids. De eerste editie ligt vanaf morgen in de winkel en staat vol spelletjes, puzzels, (voorlees)verhalen, kleurplaten, teken- en kookopdrachten en stickers. In juli verschijnt een digitale versie met extra content, zoals foto’s, video’s, puzzels, spelletjes en opdrachten met een interactief randje of karakter. Het digitale doeboek is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.Om de lancering van het doeboek te vieren, heeft FC Klap van de eerste editie een extra dik vakantienummer gemaakt, waar kinderen zich de hele zomer mee kunnen vermaken. Dit jaar volgen nog twee edities in de maanden augustus en oktober. Het doeboek is voor €4.99 te koop bij meer dan 4000 verkooppunten (supermarkten, kiosken, boekwinkels, etc.) in heel Nederland.

RTL Telekids RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, een online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Het Mysterie van…, Chuggington, De Club van Sinterklaas, Totally Fit Kidz, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er kinderfilms uitgezonden. De kinderzender is op schooldagen van 06.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 06.30 tot 17.00 uur te zien bij RTL 8.

FC Klap FC Klap maakt journalistieke en zakelijke producties in woord en beeld. Voor opdrachtgevers en in eigen beheer: artikelen, brochures, filmpjes, magazines en boeken. FC Klap combineert concept, redactie en realisatie: van idee tot audiovisueel product of printuitgave, van ontwerp tot website en van A4 tot volwaardig tijdschrift of boek. FC Klap maakt media op maat.

Lees ook:Telekids vanaf 1 juli 24 uur per dag op tv!
Lees ook:Dirk Kuyt komt met voetbaldoeboek voor jonge voetballiefhebbers
Lees ook:Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub bij RTL Telekids
Lees ook:Telekids meest geliefde RTL programma
Lees ook:Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>