Phineas and Ferb leren kinderen vanaf nu veilig internetten

The Walt Disney Company start vandaag met de campagne Phineas and Ferb Veilig op Internet. De twee populaire stiefbroertjes van Disney laten op een eenvoudige manier zien waar zowel kinderen als ouders rekening mee moeten houden wanneer ze online zijn. Het filmpje zal zowel op Disney Channel in BelgiĆ« en Nederland als op Disney XD in Nederland te zien zijn. Prima; de twee maffe stiefbroertjes zijn hier in huis vreselijk geliefd, dus al zij de boodschap brengen, moet het wel overkomen! Het filmpje ook te vinden op de website van Disney. Marieke van Heeswijk, General Manager Disney Channels en Disney Online Benelux: ‘Kinderen gebruiken het internet op verschillende manieren. Al op jonge leeftijd maken ze hiermee kennis. Het begint vaak met het spelen van spelletjes en later maken ze ook actief gebruik van sociale netwerken en gaan chatten. Veelal zijn zij zich niet bewust van de impact die online op hun leventje kan hebben. Op een grappige manier vertellen hun favoriete karakters Phineas en Ferb waar ze op kunnen letten. De broertjes geven de kids handige en maken hun wegwijs op het internet’.
Uit recent onderzoek blijkt dat Phineas and Ferb het meest gewaardeerde programma is van jongens van 6-14 jaar. Daarnaast zijn de animatie-figuren ook het meest favoriete karakter voor kids in groep 4-6 (zowel jongens als meisjes). Ruim 60% van de ondervraagden vindt het programma grappig, vol avontuur en cool. De populaire stiefbroertjes Phineas en Ferb gebruiken iedere dag van hun vakantie om spectaculaire uitvindingen te doen. Het bouwen van een echte achtbaan, het vinden van een mummie of de Eiffeltoren beklimmen; niets is Phineas en Ferb te gek! Hun jaloerse zus Candace vindt dit allemaal maar niks en probeert alle plannen te dwarsbomen.

Lees ook:Disney komt niet langer alleen met kinder-, maar ook met trouwjurken!
Lees ook:The Simpsons niet langer een tekenfilm voor alle leeftijden
Lees ook:Waar zoeken kinderen naar op de computer?
Lees ook:Telekids meest geliefde RTL programma
Lees ook:De Top 5 zoekmachines voor kinderen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Phineas and Ferb leren kinderen vanaf nu veilig internetten

  1. prefab homes

    Hi friend, that’s a nice post of yours, hope You wont mind adding your site to favorites? Thanks, have a nice day!

      /   Reply  / 
  2. Chance Banks

    Phineas and Ferb leren kinderen vanaf nu veilig internetten | Kinderspul is a nice article, thank you for sharing this informative news. It’s always nice when you can not solely be informed, but additionally be entertained! I’ll visit your weblog often for the latest articles.

      /   Reply  / 
  3. Cherryl Naifeh

    Thanks for another great article. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post Phineas and Ferb leren kinderen vanaf nu veilig internetten | Kinderspul. I am hoping for more from you in the future as well.

      /   Reply  / 
  4. Pauline

    Gisteren net een Phineas en Ferb marathon achter de rug…., blijft leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>