Disney komt niet langer alleen met kinder-, maar ook met trouwjurken!

Dit bericht ga ik morgenochtend vroeg aan mijn dochtertje laten lezen…. Disney komt met trouwjurken! Dat betekent dat ze ook later nog in een jurk van haar favoriete ontwerper kan trouwen! Want zo is mijn dochter (en ik denk vrijwel ieder 6-jarig meisje): die loopt het liefst de hele dag in een doornroosje, assepoester of sneeuwwitjejurk… En ach, laat ik eerlijk zijn…ik zou er ook wel een keer eentje in mijn maat aan willen… Trouwen als een prinses van Disney; het kan! Kijk even het filmpje met je dochter; erg leuk!

Lees ook:Hoe betrek je een kind bij een bruiloft?
Lees ook:Mickey en Minnie Mouse ontsteken kerstboom Schiphol
Lees ook:Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!
Lees ook:Gezocht: oudere moeders (45 plus!) met jonge kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>