Een pop die écht kan praten

Ook al hebben games en spelcomputers duidelijk hun intrede gedaan op de verlanglijstjes voor Sinterklaas en kerst, voor veel meisjes blijft een pop een zeer gewild cadeau. Met lange haren om te borstelen en mooie kleren om aan te trekken. Met pop Cayla kunnen kleine poppenmoeders niet alleen urenlang aan de slag met mooie kapsels en outfits, ze kunnen bovendien écht samen met haar spelen. Dankzij de ingebouwde spraakherkenningssoftware kan Cayla antwoord geven op vragen, spelletjes spelen en zelfs samen rekensommetjes oefenen. Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Dankzij de spraakherkenningssoftware kan Cayla echt antwoord geven op de vragen die een kind aan haar stelt. Zo kunnen ze samen praten over hun favoriete hobby’s, dieren en kleuren, maar ook over het weer of wetenswaardigheden over allerlei steden en landen. Cayla vertelt de mooiste verhalen en kan bovendien heel goed rekenen. Ze speelt graag spelletjes, zoals Boter, Kaas en Eieren of Memory. Ook heeft ze diverse fotoalbums waar ze graag van alles over vertelt, bijvoorbeeld over haar bezoek aan de dierentuin of de kermis.

Veilig internetgebruik
Cayla maakt gebruik van bluetooth en wordt aangestuurd door middel van een (gratis) app op je smartphone of tablet, verkrijgbaar voor zowel IOS als Android. Een deel van de activiteiten met Cayla kan echter prima offline plaatsvinden, zoals samen kletsen, een spelletje met haar spelen of samen foto’s bekijken. Andere activiteiten, zoals wanneer je haar een gerichte vraag wilt stellen of een rekensom wilt laten oplossen, vereisen een internetverbinding via een smartphone of tablet. Dankzij speciale internetsoftware wordt de gesproken tekst omgezet zodat Cayla begrijpt wat er wordt gevraagd en een passend antwoord kan geven. Daarbij wordt gebruikgemaakt van Google SafeSearch technologie, zodat woorden en content die als ongepast kunnen worden beschouwd, worden geblokkeerd. Bovendien kunnen ouders naar wens extra woorden of zinnen aan deze lijst toevoegen. Mocht een dergelijk ongepast woord toch een keer ter sprake komen, dan zal Cayla het kind naar haar ouders verwijzen of aangeven dat ze niet begrijpt wat er bedoeld wordt en voorstellen om het ergens anders over te hebben. Zo zijn ouders er zeker van dat de twee nieuwe beste vriendinnen ook écht gezellig samen spelen.

Voor meer informatie: www.myfriendcayla.com
Adviesprijs Cayla €79,95

Lees ook:Kinderen en astma
Lees ook:Lekker spelen met Peppa Pig op gloednieuwe website!
Lees ook:Pop met piemel shockeert Amerikaanse ouders
Lees ook:Willem Wever, zondag 10 september
Lees ook:Nooit vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>