Lekker spelen met Peppa Pig op gloednieuwe website!

Vandaag kondigt Entertainment One Licensing de gloednieuwe Nederlandse website aan van de pre-school hit Peppa Pig, www.peppapig.com. Spelen, lezen, creëren en lol maken was nog nooit zo mooi en leuk. De website bevat vele online spelletjes om alleen of met ouders en vriendjes te spelen en zit boordevol creatieve speeltips voor binnen en buiten!  Vanaf nu kunnen kinderen voor spelletjes, verhaaltjes, filmpjes en speeltips terecht op de vernieuwde Nederlandstalige website van Peppa Pig. De aantrekkelijk gekleurde website is onderverdeeld in de diverse onderdelen ‘SPEEL’, ‘LEES’ EN ‘MAAK’. Hier kunnen ze leuke en leerzame spelletjes spelen,  een aantal Peppa Pig afleveringen bekijken en de mooiste Peppa creaties maken. De website is ontwikkeld volgens de regels van het Engelse EYFS (The Early Years Foundation Stage), waarmee wordt voldaan aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voor kinderen tot 5 jaar.
Het meest in het oog springend is de ‘Activity Maker’ onder het kopje ‘Maak’, een generator vol creatieve ideeën ontworpen om ouders tips te geven over leuke manieren om met hun kind te spelen. De generator bevat 32 activiteiten voor kinderen en ouders om thuis te doen, zowel binnen op een regenachtige dag, als buiten op een zonnige dag! Selecteer een binnen- of buitenactiviteit, geef aan hoeveel tijd er beschikbaar is en volg stap voor stap de instructies voor een gezellig en leuk spelletje.

De ‘Paintbox’ onder het kopje ‘Speel’ is een ander leuk onderdeel van de vernieuwde website. Kinderen kunnen hiermee samen met Peppa en haar broertje George tekenen en schilderen. Om een kunstwerk te maken zijn diverse afbeeldingen, penselen, bubbels en modderpoeltjes beschikbaar. Eenmaal klaar kan het meesterwerk zelfs geprint worden voor een prachtig plekje aan de muur.

Zowel de ‘Activity Maker’ als de ‘Paintbox’ zijn binnenkort ook als gratis app te verkrijgen via iTunes en Google Play.

Peppa Pig, de 4-jarige hoofdrolspeelster van de succesvolle en gelijknamige serie, is de oudste dochter van Papa en Mama Pig. Ze houdt van spelen en lol maken, verkleden, buiten spelen en in modderpoelen springen samen met haar broertje George en vriendjes. Ze gaat naar de kinderopvang en doet vol enthousiasme mee aan alle schoolactiviteiten. Voor Peppa is elke dag een avontuur, een tijd om met andere mensen te delen en om op een leuke manier te leren en spelen. Dankzij de vernieuwde website beleeft Peppa haar avonturen nu niet alleen op TV, maar ook online op www.peppapig.com.

Lees ook:De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!
Lees ook:Bezoek in april een kinderboerderij bij jou in de buurt en ga op avontuur met Peppa!
Lees ook:Nieuwigheden voor Peppa Big!
Lees ook:Leren is leuk!
Lees ook:McDonalds probeert kids met happy boekjes in beweging te zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>