De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!

Het roze varkentje Peppa viert dit jaar haar tiende verjaardag in Engeland, waar het al jaren het best gewaardeerde pre-school merk is. Dit najaar verovert Peppa ook de harten van kinderen in Nederland tijdens de spannendste tijd van het jaar: de feestdagen! Peppa, die zelf ook dol is op Sinterklaas en Kerst, heeft een compleet assortiment aan producten die perfect zijn voor deze dagen! Van kleine cadeautjes in de schoen tot de grote cadeaus voor in de jutezak en onder de kerstboom, Peppa heeft het allemaal. Voor Sinterklaas en Kerst is er een ruime keus aan Peppa-cadeaus die absoluut niet mogen ontbreken bij de kleintjes!
Peppa is een schattig varkentje van vijf jaar oud en is dagelijks te zien op Nick Jr., waar ze samen met haar broertje George en vriendjes allerlei avonturen beleeft. Nu Sinterklaas en Kerst steeds dichterbij komen en omdat Peppa dol is op deze feestdagen, heeft Peppa een paar leuke cadeautips geselecteerd voor de kleintjes.
Kinderen kunnen na het bekijken van Peppa op televisie nog uren doorspelen met het speelgoed van Peppa. Zij kunnen bijvoorbeeld met Peppa en haar vriendjes naar de speeltuin, mee op ruimtereis, met Opa Big een treinritje maken of met de hele familie Big op kampeervakantie!
Peppa is niet alleen op televisie te zien, maar er zijn ook vele dvd’s verkrijgbaar die vol staan met de avonturen van Peppa en haar familie en vrienden. Kinderen kunnen in de donkere decembermaand lekker op de bank kruipen en genieten van een marathon met leuke Peppa afleveringen.
Voor wie Peppa niet alleen thuis wil kijken maar ook mee naar school wil nemen zijn er Peppa lunchboxen en drinkbekers te verkrijgen. Zo wordt een boterham eten of melk drinken nog leuker!
Er zijn ontzettend schattige spelletjes en puzzels verkrijgbaar van Peppa, die je samen met het hele gezin te spelen! Wat dacht je van het Dolle Draaispel, leuke puzzels, verstoppertje of een knotsgekke schilderset?
Tover de kamer van je kleintje om in een prachtige Peppa slaapkamer met een kwalitatief hoogwaardig bed met verhoogde zijkanten en bedrukte opberglades. Alle boekjes ruimen ze netjes op in het Peppa Sling Boekenrek.
Slapen met Peppa kan nu ook! Met één van de schattige pyjama’s en/of een echt dekbed van Peppa voelt jouw kleintje zich vast en zeker een echt vriendje van Peppa.  Voor de creatieve kleintjes onder ons zijn er verschillende sets verkrijgbaar! Zo kunnen zij sieraden maken, aan de slag met een stempelset of hun eigen Peppa-karakter versieren!

Over Peppa
Peppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit en is niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië! Voor meer informatie kunt u terecht op de website!

Lees ook:Nieuwigheden voor Peppa Big!
Lees ook:Bezoek in april een kinderboerderij bij jou in de buurt en ga op avontuur met Peppa!
Lees ook:Lekker spelen met Peppa Pig op gloednieuwe website!
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>