Bezoek in april een kinderboerderij bij jou in de buurt en ga op avontuur met Peppa!

De lente komt er weer aan en er is niets wat het varkentje Peppa liever doet dan samen met haar dierenvriendjes naar de boerderij gaan. In samenwerking met de Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland is de maand april uitgeroepen tot Peppa maand en wordt een bezoekje aan de kinderboerderij extra leuk! Kinderen ontvangen een speciaal activiteitenboekje, waarmee ze de dieren op de boerderij leren kennen. De ontdekkingstocht wordt extra spannend, want alle jeugdige bezoekertjes ontvangen ook een leuk kleinigheidje van Peppa en maken kans op mooie Peppa prijzen. Een bezoekje aan de kinderboerderij is in april een geslaagd dagje uit voor het hele gezin!
Weet jij hoe de speciale paddenstoelen heten die varkens met hun snuit opsporen? Of wist jij dat er vele verschillende soorten konijnen zijn? In april ontdekken kinderen dit en nog veel meer op de kinderboerderij. Bijna 100 boerderijen in heel Nederland nemen deel aan de themamaand. Op de kinderboerderij kunnen kinderen een activiteitenboekje krijgen met allerlei vragen over de boerderijdieren die ze tegenkomen. Als ze de vragen goed beantwoorden en inleveren, kunnen ze een leuke Peppa prijs winnen! Niet gewonnen? Geen probleem, alle kleintjes ontvangen na hun gezellige dag een kleurplaat én kleinigheidje van Peppa (op=op). Een bezoekje aan de kinderboerderij in de lente was nog nooit zo leuk!

Diverse kinderboerderijen door het hele land nemen in april deel aan de Peppa maand, dus er is vast een deelnemende boerderij bij jou in de buurt. Kijk voor alle deelnemende boerderijen op www.kinderboerderijen.nl/peppa.

Lees ook:Nieuwigheden voor Peppa Big!
Lees ook:De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!
Lees ook:Landelijke Campina Open Boerderijdagen op 30 mei en 9 juni
Lees ook:Lekker spelen met Peppa Pig op gloednieuwe website!
Lees ook:Kinderboekenmuseum krijgt eretitel Museum van de Maand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>