Vrolijk voorjaar met Wickie en zijn vriendjes!

Vandaag is het de grappigste dag van het jaar; 1 april! Weet jij wie er ook van grapjes houdt? Wickie de Viking! Zijn allereerste dvd ‘Wickie tegen de wind in’ zit dan ook boordevol grappen en grollen. Kruip gezellig met al jouw vriendjes op de bank om de nieuwe avonturen van jullie favoriete Studio 100 karakter te bekijken! Is het te mooi weer om binnen te zitten? Natuurlijk kun je deze lente ook spelletjes doen in de tuin met de Wickie de Viking ‘4 in 1 speldoos’! Of beleef je liever al lezend een nieuw Wickie avontuur met het boek ‘Schateiland zonder schat’? Met Wickie de Viking hoef jij je dit voorjaar in ieder geval niet te vervelen. Storm dus snel met de wind in je rug naar de winkel want deze allereerste Wickie de Viking dvd, de speldoos en het boek zijn vanaf nu verkrijgbaar! Veel speelplezier!

Dvd – Wickie de Viking ‘Wickie tegen de wind in’
Deze 70-minuten durende dvd bevat de volgende afleveringen:
·  Tegen de wind in
·  Hout afkloppen
·  Het monster
·  Pas op voor de wolf
·  Dagda’s toverpot
·  Halvar op de proef
Speldoos – Wickie de Viking ‘4 in 1’
Met de Wickie de Viking ‘4 in 1’ speldoos heb jij dit voorjaar 4 keer zoveel pret! Speel samen met je vriendjes of je ouders Memo, Domino of Lotto. Of maak een prachtige puzzel met een leuke afbeelding van Wickie! Deze stoere speldoos is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Boek – Wickie de Viking ‘Schateiland zonder schat’
Als Wickie en de Vikingen een drenkeling aan boord hijsen, vertelt hij over een schat op een eiland. Maar is er wel een schat? Wat voert die drenkeling in zijn schild? Wickie en zijn vrienden stormen af op een groot gevaar… Ben jij klaar voor een nieuw Viking avontuur met jouw favoriete Studio 100 karakter? Lees dan Wickie de Viking ‘Schateiland zonder schat’! Dit spannende boek is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Wickie en de Schat van de Goden op DVD
Lees ook:Win een nieuw Studio 100 spel bij Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Piet Piraats ‘Expeditie Noordpool’ gaat door Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>