Win een nieuw Studio 100 spel bij Kinderspul.blog.nl!

Het is een feestmaand, ook bij Kinderspul. Wij mogen namelijk van Studio 100 een tof spel weggegeven. Welk spel het wordt, is nog een verrassing, maar hieronder lees je hoe je ervoor in aanmerking kunt komen en welke gave spellen er allemaal op de markt komen! Allereerst: Maya de Bij spel – De Klaproos
Er klinkt vrolijk gelach boven de klaproosweide terwijl Maya de Bij tussen de bloemen door vliegt. Ze heeft zich voorgenomen om vandaag echt vlijtig te zijn en veel gekleurde stuifmeelkorrels te verzamelen, want binnenkort viert de bijenkorf het grote honingfeest. Plots begint het te regenen en wordt het heel erg moeilijk om van bloemblaadje tot bloemblaadje te vliegen. Kunnen jullie Maya helpen en de raten van de bijenkorf met stuifmeelkorrels vullen, voordat de bloemblaadjes het begeven onder het gewicht van de regendruppels? Een tot samenwerking stimulerend spel voor behendige verzamelaars vanaf 4 jaar.

En dan ook nog: Maya de Bij spel – Go Collecto
De koningin van Zonnesteen bijenkorf heeft een belangrijke brief voor de bijenkoningin van de Stokrooskorf. Ze hebben een veld vol heerlijke nectar ontdekt! Maya de Bij en haar vrienden hebben de opdracht gekregen om deze belangrijke boodschap over te brengen. Een spannende race over berg en dal begint. Wie bezorgd als eerste de brief bij de bijenkoningin?
Leeftijd: 3-8 jaar

En voor wie niet zo van bijen houdt:
Wickie de Viking spel – Wind in de Zeilen
Wickie en de Vikingen zijn met een waardevolle buit in hun drakkar op de terugweg naar Flake, wanneer plotseling Sven de Verschrikkelijke opduikt en ze achtervolgt. Bovendien is de boot van Halvar veel langzamer dan die van Sven! Wickie krijgt echter een goed idee: in de grillige fjord kunnen ze Sven van zich afschudden! Een gevaarlijke onderneming, maar gelukkig heeft Wickie tijdens zijn laatste reis zeekaarten van de fjord getekend. Help Wickie en de sterke mannen om hun drakkar met jullie adem snel door de fjord te loodsen en aan Sven de Verschrikkelijke te ontsnappen!
Leeftijd: 4-8 jaar

Voor de kabouterliefhebbers heeft Studio 100:
Kabouter Plop spel – Kabouterbos
Kabouter Plop en zijn vrienden gingen deze ochtend op stap om een lekkere boswandeling te maken maar nu zijn ze de weg naar hun paddenstoeltjes kwijt! Kan jij ze terug naar huis helpen? Grabbel de juiste kaartjes en maak zelf een pad door het kabouterbos. Wie als eerste terug in zijn eigen paddenstoel is, wint dit spel!
Leeftijd: vanaf 4 jaar

En…
Kabouter Plop spel – Zoekkampioen
Stel de juiste vragen en probeer zo snel mogelijk te weten te komen wie de geheimzinnige kabouter van jouw tegenspeler is! Misschien staat er wel een dier op zijn kaartje! Kan jij ontdekken wat er op het kaartje van jouw tegenspeler staat voor hij dat van jou te weten komt?
Leeftijd: 3-7 jaar

Wil je een spel winnen? Mail dan je naam en je adresgegevens voor 25 december naar: [email protected] en laat ons weten waarom jij zo graag een Studio 100 spel wil winnen!

Lees ook:Wickie en de Schat van de Goden op DVD
Lees ook:Plagiaatrel in kinderland: Pietenjump gestolen van kabouter Plop
Lees ook:Bzzzzz, spelen maar… met Maya’s eerste Nintendo DS game!
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Nieuwe avonturen van Maya de Bij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>