Nieuwe Stokke Trailz: daar kun je geweldig de boodschappen mee doen!

Sinds kort rijdt mijn dochter van negen maanden op chique rond, in een classy grijze Stokke Trailz. Het is een genot om haar  in deze All Terrainwagen rond te duwen, ware het niet dat dit nou eindelijk eens een kinderwagen is waarmee je als moeder gewoon de boodschappen kan doen. En nou lijkt dat een heel simpel voordeel, maar voor de meeste karren geldt dat dat er gewoonweg niet in zit. Heel kleine bakjes onder de kar, bakken die weinig gewicht kunnen dragen: deze Trailz draait z’n hand niet om voor een boodschap meer of minder. En of je nou de melk annex wijnvoorraad bij wilt vullen of de luierkast van je kind weer helemaal vol wilt gooien: de Stokke Trailz biedt er de ruimte voor! Het viel mijn 13-jarige zoon direct op, en dat zegt natuurlijk ook al wat. “Hey mam, hier kun je bijna een halve boodschappenkar in kwijt!” Dat merkte ik inderdaad ook meteen bij het afrekenen, ik had weer eens veel te royaal in geslagen. Ach, dat is dan inderdaad een klein nadeel aan deze nieuwe Stokke: er is weer ruimte voor impulsaankopen.

De kar rijdt verder heerlijk en heeft ook nog eens een te gek uiterlijk. Maar daarover later meer: houd kinderspul.blog.nl in de gaten. Voor nu dit goede bericht voor de shopaholics mét baby onder ons. Er is nu eindelijk een kinderwagen waar je al je tasjes in kwijt kunt!

Meer over de Stokke Trailz op www.stokke.com. De kekke kar is er in heel veel kleurtjes!

Lees ook:Vandaag was een perfecte dag voor een bosrit met de Stokke® Trailz™!
Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:Stad, bos of strand: de Stokke® Trailz™ is klaar voor het avontuur
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>