Vandaag was een perfecte dag voor een bosrit met de Stokke® Trailz™!

Wie deze blije baby is? Dat is mijn dochter Belle die vandaag weer prins(es) heerlijk vanuit haar fijne kinderwagen van het onverwacht lang aanhoudende nazomerweer heeft genoten. Als de zon zo schijnt als ie vandaag deed, op 2 november nog wel, dan moet je er gewoon op uit! En dat hebben we gedaan. Lekker het bos in, naar de kinderboerderij. En hoewel dit bos allemaal aangelegde paden had, en er dus van all-terrain-ploegen-en-ploeteren niet veel kwam, had het makkelijk gekund. Deze Stokke® Trailz heeft namelijk vier grote luchtbanden, waarmee je zonder enige moeite door bergen bladeren, hopen zand en over takken en kiezels kunt rijden. We hebben de proef wel even op de som genomen, het is écht waar: Stokke komt z’n belofte na! We kwamen met gemak in en uit het bladerdek!

Voor dat je denkt dat je perse op ongerept terrein moet wonen, wil je uit de voeten kunnen met deze Stokke® Trailz: welnee! Het is namelijk in ieder opzicht een fijne kinderwagen. De bak onderin biedt ruimte aan een enorme berg boodschappen of wat je ook mee wilt nemen en de rijkwaliteiten zijn geweldig. Met wat simpele grepen vouw je de kar zo op, maar echt heel klein is ie in opgevouwen stand niet te noemen. Ach, duizend keer liever een kinderwagen die geweldig rijdt, dan een kinderwagen die je tot een ieniemienie-pakket kunt opvouwen. Je kunt het niet allemaal hebben!

Binnenkort gaan we voor kinderspul.blog.nl de wagen testen op het strand: eens kijken of we er daar ook zo lekker mee uit de voeten komen. Voor nu een dikke, dikke voldoende voor de beproeving ‘bos’. En de complimenten van Belle aan Stokke over haar zithoogte. Ze heeft geweldig oog in oog kunnen zitten met de vele geiten die we hebben aangedaan. Ze vond het prachtig!

Kijk voor alle kleuren, de prijzen, de mogelijkheden en alle overige fantastische Stokke-producten op www.stokke.com

Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:Nieuwe Stokke Trailz: daar kun je geweldig de boodschappen mee doen!
Lees ook:Stad, bos of strand: de Stokke® Trailz™ is klaar voor het avontuur
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>