Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™

De nieuwste versie van de Stokke® Scoot™ kinderwagen arriveert in de lente van 2015 en zal in twee nieuwe, frisse kleuren beschikbaar zijn. De features van de kinderwagen zijn legio: zo kent de Stokke® Scoot™ grote met foam gevulde rubberen banden, een verstelbare duwbeugel, verschillende zitposities en een grote zonnekap met veel ventilatiemogelijkheden. Stokke introduceert de Stokke® Scoot™ in de kleuren Soft Pink en Aqua Blue. De pastelkleuren worden gecombineerd met een subtiel detail van Grey Melange in de zonnekap. Modern en toch klassiek: pastelkleuren zijn populair en ideaal voor een zonnige dag. De nieuwe collectie is vanaf februari 2015 beschikbaar! Voor wie een tikkeltje eigenzinnigheid aan zijn kinderwagen wil toevoegen, komt Stokke met een Style Kit met vrolijke ‘polka dots’. Dit alles voor een speels accent aan de ultrafunctionele kinderwagen. Mix en match met de prints om zo een persoonlijk tintje aan je kinderwagen te geven. De Style Kit bevat onder meer textiel voor de zonneklep, de bekleding voor het zitje en de shoulderpads.

Over Stokke AS
Stokke, opgericht in het Noorse Ålesund in 1932, begon als producent van ergonomisch meubilair voor volwassenen. Het eerste product dat zich op kinderen richtte, werd in 1972 gelanceerd – de iconische Tripp Trapp®, de kinderstoel waarvan er inmiddels wereldwijd meer dan negen miljoen zijn verkocht, blijft een van de belangrijkste producten in het hedendaagse Stokke-assortiment.

Sinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen. Vandaag zet Stokke een lange traditie voort met het ontwerpen van elegante en duurzame producten. Deze producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevordert een gezonde ontwikkeling voor een compleet nieuwe generatie.

Drie generaties van de familie Stokke waren eigenaar en leidden het bedrijf tot 2014. Het bedrijf is nu in handen van NXMH, een investeringsmaatschappij gevestigd in België, eigendom van NXC in Zuid-Korea. NXC is de grootste aandeelhouder binnen de NEXON Corporation. De Stokke-collectie wordt wereldwijd gedistribueerd onder het handelsmerk Stokke® door geselecteerde retailers in meer dan 60 landen..

Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen
Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:Stokke® maakt met de Stroller Summer Kit de zomer lekker licht!
Lees ook:Drie Stokke-producten voor een onvergetelijke zomer met je gezin
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>