Wat vader wil met vaderdag? Lekker niksen!

Het wordt een goedkope vaderdag voor kinders en moeders. Vaders willen namelijk het liefst relaxen op Vaderdag – en dat hoeft geen drol te kosten. Wie aan de wensen van vader tegemoet wil komen, laat hem op 19 juni aanstaande uitslapen, niks doen en borrelen. Komt voor elkaar! Mogen we dan ook nog een mooie tekening bij hem inleveren? Of maken we hem daar niet blij mee?Dat paps wil relaxen blijkt uit onderzoek van een Nederlandse slijterijketen onder 559 Nederlandse vaders die dit jaar Vaderdag vieren. Alle goede bedoelingen van moeders en kinderen ten spijt zijn lekker thuis borrelen (58 procent), helemaal niets doen (54 procent) en uitslapen (53 procent) vaders favoriete ‘bezigheden’. Gelukkig scoren knutsels het hoogst op het Vaderdagverlanglijstje, gevolgd door cadeaus. Verzorgingsproducten (55 procent), drank (43 procent) en een cadeaubon (41 procent) scoren het beste. De ondervraagde vaders blijken minder blij te worden van kledingcadeaus, zoals sokken of een stropdas.
Frans Bauer wordt door 20 procent van de respondenten genoemd als de leukste vader van Nederland. Robert ten Brink staat met 13 procent van de stemmen op de tweede plaats, direct gevolgd Guus Meeuwis (10,9 procent).

Lees ook:Vaders vieren vaderdag vooral voor de kinderen
Lees ook:Kinderen net zo dol op vaderdag als op moederdag
Lees ook:Vaderdag niet zo populair als moederdag
Lees ook:Papa’s leggen het af tegen moeders als het gaat om vader/moederdag
Lees ook:Meerendeel kinderen schaamt zich voor vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>