Vaderdag niet zo populair als moederdag

Mocht het een strijd zijn: mama’s winnen het van papa’s! Meer vrouwen vieren namelijk Moederdag dan Vaderdag, blijkt uit een poll op Vrouw.nl onder 807 vrouwen.  Terwijl 51 procent van de vrouwen Moederdag viert, doet 45 procent is speciaals voor Vaderdag. Slechts 6 procent haalt alles uit de kast. 39 procent viert Vaderdag, maar ‘houdt het simpel’. Voor het overgrote deel van de vrouwen is Vaderdag gewoon een zondag. 40 procent van de vrouwen vindt Vaderdag namelijk ‘commerciële onzin’ en 15 procent zegt die dag andere plannen te hebben.En dat komt goed uit, want vaders zijn zelf helemaal niet zo dol op Vaderdag. 40 procent van de mannen zegt geen waarde te hechten aan deze dag, maar het vooral voor de kinderen te vieren. Papa heeft hier thuis een portemonnee gekregen, gemaakt van een pak Cool Best. Tja…wat daar nou over te zeggen. Apart is het zeker! Anyway, we hebben het weer gehad voor een jaar!

Lees ook:Papa’s leggen het af tegen moeders als het gaat om vader/moederdag
Lees ook:Vaders vieren vaderdag vooral voor de kinderen
Lees ook:Kinderen net zo dol op vaderdag als op moederdag
Lees ook:Wat vader wil met vaderdag? Lekker niksen!
Lees ook:Vaderdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>