Jurk gemaakt van loombandjes levert ruimt twee ton op

Cool! Dat geloom van je kind kan je aardig wat geld opleveren! Want Een jurk die volledig uit loombandjes bestaat, is op eBay van de hand gegaan voor 214.840 euro. Dat is nog eens lucratief met de nieuwe rage bezig zijn! De online veiling eindigde gisteravond, in totaal hebben 137 mensen hun kans gewaagd. Het kledingstukĀ  werd te koop aangeboden door Helen Smith (42) uit het Welshe Prestatyn. Een goede vriendin had het ‘kunstwerkje’ in elkaar geknutseld, poseren liet ze over aan haar twaalfjarige dochter Sian. Met een startbod van ruim 60 euro lagen de verwachtingen helemaal niet zo hoog. In de eerste twee dagen leek er ook amper interesse te bestaan. Hoe bizar kan het lopen!

Lees ook:Anna Nicole Smith verft haar baby om echte vader te omzeilen
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:Heel veel ouders sparen voor de opleiding van hun kinderen
Lees ook:Jij geen vrienden van andere ethnische afkomsten? Dan je kind ook niet!
Lees ook:Kleine drie miljard uitgekeerd voor kinderopvang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>