Jan Smit heeft een dochter: Emma!

Ja, en daar is ze dan! De waarschijnlijk bekendste baby tot nu toe van 2010 en het is niet waarschijnlijk dat dat nog overtroffen wordt: Emma Smit, de dochter van…Jan Smit! Jan twitterde: “Mijn prachtige vriendin is vanmiddag bevallen van een wolk van een dochter, haar naam is Emma.” Nou, hartstikke leuk! Wij van kinderspul wensen Jan en zijn vriendin Lisa en haar dochter Fem hele veel geluk met dit kleine meisje!

Lees ook:Dochter voor Nikki Plessen
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:Jan Kooijmans tweede dochter heet…Ava!
Lees ook:Jan Smit speelde de rol van verloskundige met verve!
Lees ook:Supergaaf en onbreekbaar servies van Emma Bridgewater winnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>