Zo vergroot je je kans op een meisje

Schermafbeelding 2014-04-21 om 18.21.43Vrouwen die graag een meisje willen, kunnen de hulp inroepen van een nieuwe app. De StorkDiet/Girl app geeft onder meer tips over dieet. Volgens ontwikkelaar Hanash maakt de app gebruik van de nieuwe inzichten op het gebied van voeding om de kans op een dochter te vergroten en is hij daardoor een natuurlijke, betrouwbare en veilige manier om het geslacht van het kind te bepalen.  De nieuwe app is gebaseerd op een onderzoek van de Universiteit van Oxford, waaruit bleek dat er een verband is tussen het dieet van een zwangere vrouw en het geslacht van het kind. Zo zouden vrouwen die minder zout, meer calcium en minder calorieën binnenkrijgen eerder een dochter krijgen.
De onderzoekers volgden 740 vrouwen en ontdekten dat 56 procent van degenen die een zoutarm, calciumrijk dieet volgden een dochter baarden.  De nieuwe app bevat een database met 8.400 producten, die vrouwen helpen een geschikt dieet te volgen. Daarnaast geeft de app advies over het beste tijdstip om zwanger te raken. Volgens Hanash hebben vrouwen die zijn tips opvolgen 81 procent kans op een dochter.

Lees ook:Pas je eten aan om een zoon of een dochter te krijgen
Lees ook:Veel bananen eten vergroot de kans op een zoon
Lees ook:Van veel eten tijdens je zwangerschap krijg je…een jongen
Lees ook:Hartproblemen moeder geeft grotere kans op een dochter
Lees ook:Aanstaande ouders hebben duidelijke voorkeur geslacht baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>