Klaar voor de Start van Kinderen voor Kinderen als vanouds leuk!

De CD ligt al weer enkele weken in de winkel en O! wat is ie leuk! Klaar voor de Start, het splinternieuwe 34ste album van Kinderen voor Kinderen is weer (zoals ieder jaar) te leuk. Geen wonder dat de cd meteen al goud was. Op Klaar voor de Start staan 12 nieuwe liedjes, inclusief de hits Bewegen is gezond en Klaar voor de Start én alle karaokeversies. Lekker meezingen is dus een must en dat zal menig Nederlands kind dan ook vol overgave doen! Net als ik ruim 30 jaar geleden deed… Ik kreeg een complete flashback toen ik mijn dochter er vandaag op in de huiskamer zag dansen!

De cd is wederom geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis, die samen met kinderboekeschrijver Paul van Loon titelsong Klaar voor de Start schreef. Ook staan er bijdragen op van Jandino Asporaat (Wie liet ‘m), Leonie Meijer (Moet ik dan altijd een winnaar zijn), Leona Philippo ( Hanenkam) en Sabrina Starke (Roze gitaar).

 

Tracklist:
1. Klaar voor de start
2. Wie liet ‘m?
3. Hou eens op met dat gepest
4. Masterchef
5. Hanenkam
6. Mijn valentijn
7. Kriebelkrabbel
8. Moet ik dan altijd een winnaar zijn?
9. Roze gitaar
10. Ik wil in een band
11. Als de wereld nou van mij is
12. Bewegen is gezond
13. Kinderen voor Kinderen tune

 

Je kunt de CD hier bestellen.

Lees ook:Mam, het maakt me gewoon niet zo heel veel uit hoe mijn kleren eruit zien…
Lees ook:Dirk Scheele helpt kinderen gezonder te leven
Lees ook:Wit-Rusland wint Junior Songfestival 2007, Nederland wordt elfde
Lees ook:Actiegroep: ‘geen roze kerstcadeaus voor meisjes’
Lees ook:Nieuwste computergames geven kinderen voldoende beweging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>