Wit-Rusland wint Junior Songfestival 2007, Nederland wordt elfde

Ik zal jullie de naam besparen van de winnaar van het Junior Songfestival, maar feit is dat Nederland het niet geworden is. De drie zusjes uit Fijnaart, Lisa, Amy en Shelley, moesten het doen met een elfde plaats. En ze deden het nog wel zo goed! Maar, eerlijk is eerlijk, de winnaar uit Wit-Rusland deed het ook hartstikke leuk. Gemist? Hier kun je nog eens naar de winnaar kijken:

Lees ook:Jeugd kiest voor Wouter Bos
Lees ook:Nederlandse scholier scoort op International Wiskunde Olympiade
Lees ook:Schatjes
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Zoektocht naar 111 mooiste elfjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>