Mam, het maakt me gewoon niet zo heel veel uit hoe mijn kleren eruit zien…

Het omslaande weer en een chronisch gat in mijn hand heeft er voor gezorgd dat ik vandaag weer een berg kleding voor de kinderen heb gekocht. Ik liet ze mijn zoon zien die er nauwelijks van onder de indruk was. Mijn dochter paradeerde met een hip knalroze jasje door de kamer. ‘Vind je de kleren wel leuk, Wout?’, vroeg ik hem. ‘Mam, ik vind het altijd leuk wat je koopt. Het maakt me gewoon niet zo heel veel uit hoe het eruit ziet.’ Oke… Thank God begrijpt mijn dochter me!

Lees ook:Wat moeten wij ouders nou met dat extra Sinterklaasjournaal?
Lees ook:Nieuwe KUS-koekjes van Bolletje zetten wereld kleuter tijdelijk op z’n kop
Lees ook:Van ledikant naar bed: stapje vooruit…
Lees ook:Verkleden
Lees ook:Tuin kind- en zomerklaar dankzij dit buitenspeelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>