Kinderen en begeleiders gratis naar AJAX – AZ

Leuk! Bij het bekerduel tussen Ajax en AZ op 19 januari mogen alleen kinderen tot en met twaalf jaar aanwezig zijn. Dat heeft de KNVB bepaald. Het  gaat natuurlijk niet een hok vol kinderen worden, want per zes kinderen mag één volwassene mee als begeleider. Het plan om alleen vrouwen en kinderen toe te laten, ging niet door. Had ik ook erg leuk gevonden. Mooie hak naar de mannen! De toegang in de Amsterdam ArenA is gratis. De bekerwedstrijd tussen Ajax en AZ werd op 21 december gestaakt, nadat een supporter AZ-keeper Esteban aanviel.

Lees ook:Ajax wil vrouwen en kinderen bij AJAX-AZ
Lees ook:Mannelijke oranjefans gratis toegang tot het Dolfinarium
Lees ook:Baby op komst voor Caro Emerald
Lees ook:Jongeren wel naar musea als het gratis is? Denk het niet!
Lees ook:Welke gratis app vinden jouw kids het leukst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>