Baby op komst voor Caro Emerald

Caroline van der Leeuw (32) is in verwachting van haar eerste kindje. Wie, hoor ik je nu denken? Wel: Caro Emerald! Hoe leuk is dat! De arena tour van de zangeres in Groot-Brittannië, die gepland stond voor maart 2014, wordt door haar zwangerschap verschoven naar oktober 2014. Wat in het vat zit, verzuurt niet. De kaarten voor de arena tour blijven geldig voor de nieuwe data in oktober 2014.

Lees ook:Skylanders Spyro’s AdventureTM Fantour komt naar Nederland
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Kinderen voor Kinderen Mega Spektakel In Amsterdam ArenA
Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!
Lees ook:Familiespel Slagroom Snoet feestelijk gepresenteerd in Hellendoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>