Nieuw babycafé in Hilversum

Bijbabbelen in een café met je verse baby op schoot? Dat kan binnenkort, en redelijk makkelijk als je in de buurt van Hilversum woont. Hilversumse Sheila Aarts merkte in haar werk als babyconsulente dat steeds meer jonge ouders behoefte hebben aan een plek voor het uitwisselen van ervaringen. En dus bedacht ze iets nieuws: het Baby Café. Vrijdag 17 september vindt de eerste plaats in wijkcentrum Sint Joseph in Hilversum. Gezellig hoor… Ik denk dat ik wel weet wat het onderwerp van gesprek gaat worden!‘Vroeger werden zwangerschap- en babyervaringen aan de keukentafel gedeeld, maar nu zoekt iedereen op internet. Maar er is juist behoefte aan persoonlijk contact,’ aldus Aarts, die naast consulente ook als docent babymassage werkt. Het idee van het Baby Café bestaat al langer in Nederland en daarom besloot Aarts besloot samen met Mirjam Beuving van praktijk MenS het eerste Baby Café in Hilversum op te richten. ‘Het is bedoeld voor vrouwen die nog zwanger zijn en voor moeders en vaders met baby’s tot een jaar. Ze kunnen samen koffie drinken, praten en ervaringen delen over hun nieuwe rol als ouder. Hierdoor kan een waardevol sociaal netwerk ontstaan’, aldus Aarts.
Het eerste Baby Café wordt vrijdag 17 september tussen 10.00 en 12.00 uur geopend in van wijkcentrum Sint Joseph aan de Minckelerstraat 71. De toegang is gratis en consumpties voor eigen rekening.

Lees ook:Samen met de kinderen naar dino’s kijken
Lees ook:In één jaar tijd van twee tweelingen bevallen…
Lees ook:Raad vragen bij vader-expert Bastiaan Ragas
Lees ook:Aukje van Ginneken presenteert boek over zwangerschap
Lees ook:Zwangerschap van negenling blijkt een verzinsel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw babycafé in Hilversum

  1. Mashala

    Baby’s vinden het heerlijk om gekoesterd en liefdevol aangeraakt te worden. Babymassage is daarmee een hele mooie manier om je kindje beter te leren kennen en de band tussen jullie te versterken.

    Kijk voor een cursus shantala babymassage in de regio Groningen / Drenthe bij Mashala via de link http://mashala.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>