Samen met de kinderen naar dino’s kijken

We zijn even net te laat geboren om ze nog in het echt te zien; de dinosaurussen. Maar mocht je zwaar de behoefte hebben met je kinderen deze tijd van weleer te beleven, dan kan dat in september in Ahoy. Walking With Dinosaurs – The Live Experience komt namelijk op 16, 18, 19 en 20 september naar Ahoy Rotterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 29 tot 49 euro (excl. servicekosten). Aanvang: woensdag 15.00 uur en 19.00 uur, vrijdag 19.00 uur, zaterdag 11.00, 15.00 en 19.00 uur en zondag 11.00 en 15.00 uur. Kijk op www.dinosaurlive.nl voor meer informatie.

Lees ook:Extra shows K3 in Nederland
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
Lees ook:100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>