Aukje van Ginneken presenteert boek over zwangerschap

Net waar we allemaal behoefte aan hadden: een boek waarin we kunnen lezen hoe Aukje van Ginneken haar zwangerschap heeft beleefd. Nou ja, blijkbaar is er een markt voor. De presentatie van het boek Baby! vond gisteren plaats in de stand van Zwitsal op de negen-maanden-beurs in Amsterdam Rai. Aukje overhandigde het eerste exemplaar aan, hoe kan het ook anders, haar zus. Niet dat Marieke nog niet wist hoe Aukje haar zwangerschap had beleefd… Want net als naakt in de Playboy staan deden de zusjes ook het zwanger zijn 'samen'.   

Gegevens: Paperback, 112 p. / ISBN: 9789049999292 / Prijs: € 14,90

Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Maak contact met je baby door zwangerschapsyoga
Lees ook:Nieuwe site voor zwangere vrouwen online
Lees ook:IFV-ervaringen Anne Tel: Paaseitjes zoeken in het AMC
Lees ook:Boekentip! Lieve Muis door Daan Remmerts de Vries

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Aukje van Ginneken presenteert boek over zwangerschap

 1. luuk

  Hartstikke leuk toch:D! Ik heb er een gekocht op de 9-maanden-beurs en heb het laten signeren door beide zusjes!

  Is echt een heel leuk boek!

    /   Reply  / 
 2. Ivon

  Hallo,

  Ik krijg het boek binnenkort voor mijn verjaardag. Ik aukje op tv, met de presentatie en toen had haar zoontje een omslagdoek om, die ik ook super graag wil. Ik heb hem ooit op internet gezien, toch niet gekocht en nu weet ik niet meer waar ie van is, kan iemand mij helpen???

  Thanks!!

    /   Reply  / 
 3. Claude Foisy

  Aukje van Ginneken presenteert boek over zwangerschap | Kinderspul is a fairly good post. I just found your blog and wanted to say that I have actually enjoyed reading your blog articles. Any way I will be grabbing your feed and I hope you post again soon.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>