Merk je kind met een tattoo met je telefoonnummer

Ik zet regelmatig als ik ergens ben waar het druk is, met een pen mijn telefoonnummer op de armpjes van de kinderen. Wij zijn ons zoontje met Koninginnedag eens drie kwartier kwijt geweest en dat wil ik nooit, nooit meer meemaken. In België heeft een mama een slimme oplossing bedacht. De afwasbare weglooptattoo’s van An Dierickx melden het mobiele nr van papa en mama en welk kind wil er nou geen tattoo? Of de labels ook naar Nederland worden gestuurd is mij niet helemaal duidelijk, maar we kunnen er een mailtje naar An aan wagen, toch?

An Dierickx uit Herentals stond telkens doodsangsten uit ze zoonlief weer eens kwijtraakte. Vroeger kribbelde ze steevast zijn arm vol met haar eigen gsm-nummer. Nu hij negen is, wilde ze meer ‘coolere’ manieren vinden om hem te ‘labelen’.  Afwasbare tattoo’s zijn hip en kunnen zonder probleem op elke arm gedrukt worden. Intussen bestaat er al een rijk gamma. Zo zijn er tatoeages met een barcode waarop het gsm-nummer voorgedrukt staat. Ook bestaan er met kinderfiguurtjes die om hulp roepen. Intussen werkt de ijverige mama aan eentje waarop zelfs de allergie van kinderen kan geschreven worden. De tattoo’s blijven enkele dagen leesbaar, maar kunnen zonder problemen meteen worden weggevaagd. Een simpel ontschminkingsdoekje of wat babyolie doet alle inkt verdwijnen.

Meer info: www.labelsome1.be.

Lees ook:Eetproblemen bij kinderen kun je (proberen) te voorkomen
Lees ook:Ouders in top drie kinderhelden
Lees ook:Mama, for all fabulous moms bestaat 1 jaar
Lees ook:Mobiele nummers op kinderlijfjes tatoeëren
Lees ook:Te koop: borstvoeding…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Merk je kind met een tattoo met je telefoonnummer

  1. Robert

    Heel goed idee, alleen zijn deze plaktattoos ontzettend duur. Via http://www.belmijnmama.nl krijg je 30 plaktattoos voor maar euro 10,00!De afbeeldingen zijn ook nog eens veel leuker voor kinderen! Ik zou zeggen kijk snel op http://www.belmijnmama.nl voor vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer erop!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>