ANWB test 28 autostoeltjes; vijf stoelen scoren slecht

Denken jullie dat ook? Dat het autostoeltje dat je koopt automatisch goed is omdat het een keurmerk bevat? Niet dus… Van de 28 kinderzitjes die de ANWB heeft getest op veiligheid, gebruik en comfort voor het kind, scoorden er elf goed en vijf slecht. De ANWB stelt hogere eisen aan de stoeltjes dan de wet, maar ik vertrouw daar blind op! Over het algemeen was de score redelijk. Moet je nog een stoeltje kopen, surf dan naar www.anwb.nl om de hele test door te lezen. Dan weet je tenminste zeker dat dat wat je koopt ook echt veilig is voor je belangrijkste bezit!

Lees ook:Autostoeltje kopen? Hier let je op!
Lees ook:Ook kinderen kunnen lid worden van de ANWB
Lees ook:Zo reis je veilig met een kind in de auto
Lees ook:Kinderen inspecteren voor ANWB campings in binnen en buitenland
Lees ook:Koop je speelgoed online bij Het Elfenbos

1 Reacties // Reageer

One thought on “ANWB test 28 autostoeltjes; vijf stoelen scoren slecht

  1. Lisa

    Kinderzitjes zijn inderdaad niet zomaar veilig. Daarom gebruik ik altijd die van BeSafe:

    autostoeltjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>