Kinderen inspecteren voor ANWB campings in binnen en buitenland

De ANWB stuurt deze zomer ANWB kinderinspecteurs op pad, want wie anders kunnen campings in binnen- en buitenland beoordelen op kindvriendelijkheid. De eerste lichting kinderinspecteurs kreeg gisteren op camping het Grote Bos in Doorn een instructie van ervaren ANWB campinginspecteurs. Al meer dan 500 kinderen hebben zich opgegeven om tijdens de vakantie hun camping onder de loep te nemen.Alle kinderen die tussen de 8 en 12 jaar oud zijn en komende zomer gaan kamperen kunnen zich aanmelden op anwb/kinderinspecteur.nl. Een van de ouders moet wel lid van de anwb zijn. Een kinderinspecteur kan op de site zelf in de lijst nakijken of de camping die hij of zij bezoekt er in staat. Dat zijn zo’n 8.000 campings in heel Europa. De informatie over de onderzochte campings komt op anwb.nl. Zo helpen jonge kampeerders die zelf op een camping zijn geweest andere kampeerders aan nuttige informatie.De kinderinspecteurs gaan dit kampeerseizoen op campings speciaal letten op zwembaden, sport & spel, eten & drinken en sanitair. Ook wil de ANWB weten of er in de buurt van de camping leuke dingen voor kinderen te beleven zijn.
Al meer dan 70 jaar controleert de ANWB campings grondig in binnen-en buitenland. Daardoor kan de ANWB als enige in Nederland een kwaliteitsoordeel geven over een camping. Dat kwaliteitsoordeel is voor meer dan 1 miljoen kamperende gezinnen leidend in de keuze voor een camping.

Lees ook:Kinderen tot en met 16 gratis naar Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Lekker goedkoop kamperen met de kinderen met CampingCard ACSI
Lees ook:Tweedehands fietsen voor kinderen in asielzoekerscentra
Lees ook:Nieuw: ANWB Kinderatlas Reis rond de wereld
Lees ook:Ook kinderen kunnen lid worden van de ANWB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>