Leuke Evian reclame met skatende baby’s

Hoe leuk! Skatende baby’s promoten het Evian mineraalwater als eeuwige bron van jeugd. Na het waterballet van 1998, uitgeroepen tot favoriete reclame, weet ook deze clip weer berhoorlijk te scoren. Met de Live Young-campagne zoekt Evian inspiratie bij de baby’s, als symbool van jeugd. De baby’s van Evian hebben deze keer gekozen voor een spectaculaire demonstratie van roller-breakdance. De choreografie werd gefilmd in Engeland, in de Pinewood Studios. In totaal werden 96 baby’s gefilmd. KIJKEN!!!

Lees ook:3-jarige steelt in haar eentje tapdance show…
Lees ook:Kleuters zijn echte kilometervreters!
Lees ook:Gratis Russisch Kinderfeest in de Ruslandweek
Lees ook:Pesten verhoogt kans op psychose bij kinderen
Lees ook:Morgen massale zwangerschapstest op tv: zie film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>