K3 voortaan verder zonder Kathleen

Ik kan het me zo goed voorstellen; na tien jaar blij rondhuppelen op kindermuziek wil je wel eens wat anders. Toekomen aan je volwassen leventje bijvoorbeeld. En dat moet Kathleen ook hebben gedacht. De blonde van het trio hangt haar zuurstokroze leventje aan de wilgen en gaat alleen verder. En je dochter? Tja, die zal je het nieuws heel, heel voorzichtig moeten brengen…

Lees ook:Dochter Nika voor Hans Teeuwen en zijn vriendin
Lees ook:Teken de petitie Aliza wil leven! en red dit kleine meisje!
Lees ook:Malta wint Junior Songfestival 2013
Lees ook:Lelli Kelly; love ‘m or hate ‘m
Lees ook:K3 is van plan nog veertig jaar door te gaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>