Dochter Nika voor Hans Teeuwen en zijn vriendin

Wat een feest: Hans Teeuwen is vader geworden! De cabaretier en zijn vriendin Eva kregen een dochter en gaven haar de naam Nika, zo heeft het management van Teeuwen laten weten. “Ze is helemaal gezond en het gaat goed”, aldus de manager van Teeuwen. Volgens haar is Hans heel blij en gelukkig met de geboorte van zijn meisje. Eva en Hans hebben sinds een paar jaar een relatie en lieten eerder al weten heel blij te zijn met de komst van hun eerste kindje. Terecht. Dat is ook een groot feest. Namens Kinderspul van harte met dit blijde nieuws!

Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk
Lees ook:SYTYCD jurylid Euvegenia bevallen van zoontje
Lees ook:Barbara Barend wordt alweer moeder!
Lees ook:Zebra heeft de allerleukste schooltassen!
Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>