Nieuwe KUS-koekjes van Bolletje zetten wereld kleuter tijdelijk op z’n kop

Zojuist was ik met mijn zoon Wouter van 5 bij de C1000. Opwinding alom, de meidengroep KUS zou daar komen voor een signeersessie. ‘Onze’ C1000 had de eer KUS te ontvangen ivm de nieuwe Bolletje KUS Koekjes. Wist ik veel. Ik had alleen een brood en yoghurt nodig! De opwinding ontging Wout niet. ‘Wanneer komen ze dan?’ ‘Nog een kwartier Wout.’ ‘Is dat lang?’ ‘Mwah, valt wel mee…’

En dus was de beslissing genomen, we zouden wachten. Hij moest ze live zien. Om de tijd te doden zette ik alvast de boodschappen in de auto. Voor de C1000 stond een rode bus geparkeerd met geblindeerde achterramen. Maar, geblindeerd of niet, de spierwitte haren van een van de meisjes waren duidelijk zichtbaar. ‘Daar heb je ze Wout’, wees ik op de bus. De paniek sloeg toe. Nou kwam het toch wel heel erg dichtbij. En toen de deur openging en het blije groepje entree maakte, sloegen bij Wout de stoppen door. ‘Dit doe ik niet! Ik ga niet! Ga zelf maar. Ik vind het hartstikke eng!’ Oke joh.. dan niet… Dus reden we naar huis. Thuis was de afgang groot. Want heel stoer is het natuurlijk niet dat je geen handtekening aan KUS durft te vragen. Het heeft even geduurd voordat hij zijn nederlaag had verwerkt. ‘KUS is ook voor meisjes!’ Ja Wout. Daar heb je helemaal gelijk in…

Ik gok dat we deze week KUS koekjes gaan kopen. Want koekjes zijn natuurlijk niet alleen voor meisjes…

Lees ook:Jeugdjournaal niet voor 6-7 jarigen bedoeld
Lees ook:Imps & Elfs; allang niet meer alleen voor baby’s
Lees ook:Ontbijtkoekjes slechte vervanger voor ontbijt
Lees ook:Geef je kinderen niet te veel vruchtensapjes
Lees ook:Sint Maarten 2006 naar tevredenheid afgesloten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe KUS-koekjes van Bolletje zetten wereld kleuter tijdelijk op z’n kop

  1. jeroen

    ik heb even op het punt gestaan om in de auto te springen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>