Imps & Elfs; allang niet meer alleen voor baby’s

Ooit was Imps & Elfs alleen leuk voor baby’s en baalden we alleen daarom al dat de kinderen groter werden en de leuke kleertjes niet meer pasten. Maar toen kwam het merk met een waanzinnige jeanslijn. En nog meer… Imps & Elfs is waanzinnig stoer, lekker sober en heel apart. De kinderen kunnen rustig doorgroeien, ook na de babytijd blijft het hartstikke leuk. Wat ik me nu alleen afvraag; zou er ook een dameslijn komen? Want de jeans zijn zo ontzettend gaaf, dan ik daar zelf ook wel een stel van in de kledingkast zou willen hebben hangen! Kijk voor meer informatie op www.imps-elfs.nl en enjoy!!!

Lees ook:Imp & Elfs; helemaal terug van weggeweest
Lees ook:Imps & Elfs deze winter op en top Hollands
Lees ook:Chique benaming ‘webboutique’ komt Joris en Juul toe!
Lees ook:Bezoek eens met je kind een televisieopname!
Lees ook:Het is super-shoppen bij Domica Kidswear

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>