Sint Maarten 2006 naar tevredenheid afgesloten

Etenstijd was drama. De reden lag dit keer niet bij mijn kookkunst, de opwinding was gewoon te groot. Sint Maarten… Je weet wel: lampion, tas, iemand die groot genoeg is om aan te bellen, zingen en cashen maar die zakken snoep! Zowel Wout als Floor konden de spanning maar nauwelijks aan. En dat terwijl Floor helemaal niet van snoep houdt, gooi haar liever een stuk kaas in d’r tas. De opbrengst was enorm. Beide kinderen waren tevreden. Morgen eerst even al het niet verpakte snoepgoed eruit vissen. Je weet nooit wie er met zijn vieze handen aan die taaitaai’s heeft gezeten… (en weg romantiek van Sint Maarten!)

Lees ook:Sint Maarten: leuk of akelig ‘bedelen om snoep’?
Lees ook:Sint Maarten 2010 volop afgekocht bij Jamin
Lees ook:Help! Hoe schmink je een kind?
Lees ook:Van ledikant naar bed: stapje vooruit…
Lees ook:Sinterklaashysterie weer algeheel en compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>