Halle Berry (47) bevalt van een zoon

Babynieuws!!! Actrice Halle Berry (47) is zaterdag bevallen van een zoontje, haar eerste kind met haar echtgenoot Olivier Martinez. Halle heeft al een 5 jaar oude dochter met haar ex-vriend Gabriel Aubry. Berry en Martinez trouwden in juli in zijn thuisland Frankrijk. Waar hun zoontje geboren werd en hoe het kind heet, wilde haar woordvoerder niet bekendmaken. Jammer…we houden er zo van naam, gewicht en lengte aan de info toe te kunnen voegen!In april maakte Halle haar zwangerschap bekend op CNN. ‘Dit is de grootste verrassing van mijn leven. Ik dacht dat het niet meer mogelijk was.’

Lees ook:Dochter Armin van Buuren zijn beste productie ooit
Lees ook:Zorg dat kleuters niet te zwaar worden!
Lees ook:Hou de groei van je kind in de gaten!
Lees ook:Geboorte baby Belle legt Kinderspul.blog.nl tijdelijk plat…
Lees ook:Als kind zelfbeheersing? Later eerder slank dan dik!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>