Dochter Armin van Buuren zijn beste productie ooit

We houden ervan: blij babynieuws. En in dat kader hebben we een mooi bericht! Gisteren, op zondag 24 juli is DJ Armin van Buuren de trotse vader geworden van een meisje. Zijn dochter heeft de naam Fenna gekregen. Dit meldt hij vandaag op Twitter.“Ik ben blij en trots dat ik de geboorte van onze prachtige dochter Fenna kan bekendmaken. Geboren op 24 juli. Moeder & dochter maken het goed. Ik ben een trotse vader!”, luidt zijn volledige Tweet. Hij noemt Fenna nu al zijn “beste productie ooit.” We zijn benieuwd wanneer we wat van haar gaan horen!

Lees ook:Halle Berry (47) bevalt van een zoon
Lees ook:Na Bloem en Mensje bevalt Angela Schijf van Zus…
Lees ook:Dit krijg je als je je kind iedere dag fotografeert…
Lees ook:Zoon voor Jan Smit en Liza Plat
Lees ook:Moeder bevalt van Duo Penotti tweeling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dochter Armin van Buuren zijn beste productie ooit

  1. André de Hooge

    Armin,

    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>